Να λάμψει ηλεκτρονική Co., ΕΠΕ 

 

Μιας στάσης επαγγελματικό κέντρο εφαρμογής φωτισμού.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shining Electronic CO., LTD

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικό προσάρτημα φωτισμού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικό προσάρτημα φωτισμού για τις πωλήσεις
Σε τη συνεργασία μας πέρα από μετά από δέκα έτη " - χρόνος, επιτύχαμε win-win. Σας ευχαριστώ για τα ποιοτικά προϊόντα σας και την προσεκτική υπηρεσία. Η επιχείρησή μας έχει μεγάλο

—— Иван Иванович Иванов

ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ηλεκτρονικό είναι πάντα η πρώτη επιλογή μας ως προμηθευτής. Όχι μόνο η ίδια η ποιότητα των προϊόντων και το πλεονέκτημα τιμών, αλλά και η δυνατότητά του στο integr

—— Vagmar Geisler

Γεια, Mr.Shen, έχουμε λάβει τη διαταγή του προβολέα. Είμαστε απόλαυση με την ποιότητα του προβολέα, θα θέλαμε επίσης σας ευχαριστούμε για το είδος σας

—— J.Mousavi

Είμαι Online Chat Now

Shining Electronic CO., LTD

1 2 3 4
Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD Shining Electronic CO., LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : GPT
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 30 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Να λάμψει η ηλεκτρονική Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2001. Είναι μια ιστορία 14 ετών στη βιομηχανία φωτισμού ως επαγγελματικός προμηθευτής που ενσωματώνει με τη βιομηχανία και το εμπόριο.

 

Η επιχείρηση έχει δύο βάσεις παραγωγής κάτω από τη συνεργασία εκμετάλλευσης που περιλαμβάνει στην ανάπτυξη παραγωγής, την παραγωγή, τις εφαρμογές και τις περιοχές πωλήσεων. Επομένως, έχουμε μια μοναδική και βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας φωτισμού.

 

Με βάση τα έτη συσσωρευμένης τεχνολογίας, την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την προσεκτική υπηρεσία πωλήσεων, έχουμε επιτύχει τη γρήγορη ανάπτυξη. Η νέα βάση εργοστασίων προγραμματισμού μας έχει 29.884 τετραγωνικά μέτρα. Είναι μια τεράστια βάση παραγωγής που ενσωματώνονται με στο κέντρο ερευνητικοου και ανάπτυξης, πωλήσεις και κέντρο επίδειξης, ποιοτικός έλεγχος και εξεταστικό κέντρο, γραμμή παραγωγής και αποθήκη εμπορευμάτων και διοικητική μέριμνα. Κάνει τις δυνατότητές μας Ε&Α, σχεδίου, παραγωγής, μάρκετινγκ και υπηρεσίας μεταπωλήσεων που ενισχύονται.

 

 

Το 2003, περάσαμε την πιστοποίηση IS9001. Έχουμε τις πρακτικές και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου μας που ενσωμάτωσαν στην ακριβή διαχείριση ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστούμε ότι κάθε προϊόν που παραδίδεται στον πελάτη έχει ίδιο τον υψηλό - ποιότητα.

 

 

Να λάμψει ηλεκτρονικό έχει καθιερώσει μια στενή συνεταιριστική σχέση με 200 επαγγελματικούς κατασκευαστές φωτισμού στις πωλήσεις του προηγούμενου 12 έτους για να καλύψει τις διάφορες απαιτήσεις του πελάτη στο φωτισμό των προϊόντων. Εμπλούτισε πολύ τη σειρά προϊόντων για να εξασφαλίσει ότι μπορούμε να συναντήσουμε την επιλογή διάφορων εφαρμογής απαιτήσεων και προϊόντων για τους διαφορετικούς πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσίας για τους πελάτες που περιλαμβάνουν τη ανάπτυξη προϊόντος, την επιλογή προμηθευτών, τον ποιοτικό έλεγχο, την αποθήκη εμπορευμάτων και τις διοικητικές μέριμνες και την οικονομική πληρωμή. Ο πελάτης θα μπορούσε να δοκιμάσει τη μιας στάσης υπηρεσία εδώ.

 

Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του φωτισμού επίπλων, του εμπορικού φωτισμού, του φωτισμού γραφείων, του φωτισμού τοπίων, του εργαλείου ελέγχου, του βιομηχανικού φωτισμού, του εγχώριου φωτισμού, του φωτισμού ξενοδοχείων, του φωτισμού έκτακτης ανάγκης, του φωτισμού επίδειξης, του οδικού φωτισμού, των πηγών φωτισμού, και των εξαρτημάτων.

 

Οι πελάτες μας διανέμονται ευρέως σε όλο τον κόσμο όπως η Ασία, η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, τα μέσα τουΑσία κ.λπ. Κερδίσαμε την ευρείες αναγνώριση και την αναγνώριση από τους πελάτες. Οι ετήσια πωλήσεις μας είναι πάνω από 30 εκατομμύριο δολλάρια ΗΠΑ.

 

Leveraging το κατάλληλο και αποτελεσματικό Διαδίκτυο, θέλουμε να παρέχουμε ώριμος και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερους πελάτες μέσω του Διαδικτύου. Πιστεύουμε ότι με το επαγγελματικό ταλέντο και τον εξοπλισμό μας, καθώς επίσης και την ώριμη εμπειρία πωλήσεών μας, θα σας φέρουμε μια αποδοτική και ικανοποιητική μιας στάσης υπηρεσία.

 

Αυτήν την περίοδο, παρέχουμε ότι τα προϊόντα περιλαμβάνουν: Φωτισμός επίπλων, φωτισμός γραφείων, βιομηχανικός φωτισμός, φωτισμοί επίδειξης, φωτισμός τοπίων, πηγή φωτός και ηλεκτρονικά εργαλεία κ.λπ. ελέγχου. Οι πελάτες μας διανέμονται ευρέως σε όλο τον κόσμο όπως η Ασία, η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, τα μέσα τουΑσία κ.λπ. Κερδίσαμε την ευρείες αναγνώριση και την αναγνώριση από τους πελάτες. Οι ετήσια πωλήσεις μας είναι πάνω από 30 εκατομμύριο δολλάρια ΗΠΑ.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shining Electronic CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Service

Τηλ.:: 86-571-86815826

Φαξ: 86-571-86815836

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)